telegrami ob rojstvu 1

Kaj napisati v telegram, ki ga boste poslali v porodnišnico

Telegrami ob rojstvu so še vedno izjemno dobrodošli, čeprav imate na voljo številna druga sredstva ter naprave, s katerimi čestitko mamici ob rojstvu otroka lahko prenesete na veliko hitrejši in preprostejši način. A zagotovo ni enako, če mamica v porodnišnico dobi fizično čestitko, kot če bi prejela čestitko v obliki sms sporočila.

Telegrami v porodnišnico

Morda ste se že začeli posluževati sodobnih pametnih naprav in so telegrami ob rojstvu postali del vaše preteklosti. Zavedajte pa se, da so fizične čestitke na sploh še vedno precej bolj dragocene. Večja verjetnost je tudi, da se bodo takšne čestitke ohranile tudi na dolgi rok. Pristale bodo v kakšni posebni škatlici za spomine. Čez nekaj let bo zato telegram ob rojstvu lahko prebral tudi otrok, ki mu je bila čestitka tudi namenjena. Sms sporočilo pa je lahko s telefona kaj hitro pobrisano.

Personalizirani telegrami ob rojstvu

Po drugi strani pa precej ljudi še vedno torej prisega na fizične čestitke ob rojstvu otroka. Telegrami so zanje nekaj svetega, kar je treba nujno v porodnišnico poslati ob pravem času. Kljub temu pa še zdaleč ni  vseeno, kako izvirni ste pri pisanju takšne čestitke. Dobro je, da ste pri pisanju čim bolj osebni in če se le da, vsebine ne prepisujte od drugje.

Še posebej dobrodošli so personalizirani telegrami ob rojstvu. Ti lahko nastanejo pod vašim okriljem ali pa vam jih pomagajo sestaviti strokovnjaki, ki so vam na voljo tudi na spletu. Na razpolago imate kar nekaj odlične spletne ponudbe, kjer vam ponudniki na vašo željo sestavijo prikupen telegram, poleg tega pa vam ponujajo še številna praktična darila, ki jih lahko priložite k čestitki oziroma telegramu. Za dojenčka lahko na primer priložite prikupno ninico, ki je okrašena s kakšno ljubko živalico. Za mamico pa je najbolje v porodnišnico poslati kakšen kozmetični izdelek, ki ga bo lahko uporabila že kar tam.