promocijski tekstil 1

Ključne karakteristike kakovostnega promocijskega tekstila

Med promocijskim materialom ima tekstil zagotovo prav posebno mesto. Skorajda je ni osebe, ki je ne bi promocijski tekstil izjemno razveselili, in to ne glede na to, ali gre za kapo, šal, majico ali jakno. Kljub temu pa ni vseeno, iz kakšnega materiala je tekstil, ki ga podarjate kot promocijo svojega podjetja.

Pri izbiri promocijskega materiala na sploh bodite najprej pozorni na kakovost izdelkov. Najpomembneje je, da so izdelki narejeni iz najkakovostnejših materialov, četudi vas bodo ti stali nekaj evrov več. Tudi na takšen način namreč pokažete spoštovanje do svojih zaposlenih, strank in ne nazadnje tudi poslovnih partnerjev.

Trpežni in obstojni kosi promocijskega tekstila

Kakovosten promocijski tekstil se od manj kakovostnega loči že na pogled pa tudi na sam otip. Sicer pa sta ključni karakteristiki odličnega promocijskega tekstila zagotovo trpežnost in obstojnost materialov. Tega se zagotovo prav dobro zavedajo tudi osebe, ki jim boste promocijska darila v obliki tekstila podarjali.

Za svoje zaposlene lahko na primer kupite odlične promocijske jakne, ki jih bodo z veseljem oblekli tudi izven delovnega časa, na primer na team buildingu.

Promocijski tekstil v izjemno privlačnih barvnih odtenkih in vzorcih

Ne nazadnje pa mora biti promocijski tekstil privlačen tudi navzven. Najbolje je, da izberete takšne barvne odtenke in motive zanj, ki dobro asociirajo na barve vašega podjetja. Vsekakor pa to še zdaleč ni nujno potrebno.

Pomembno pa je, da je na promocijski tekstil na primernem mestu napisano oziroma natisnjeno ali pa všito ime vašega podjetja ter logotip. Če sami nimate dovolj dobrih idej oziroma občutek za to, kam dati napis, naj vam pri tem pomaga kakšen izkušen strokovnjak, recimo na https://magmaposlovnadarila.si/tekstil.html.

Kape so preprost, a izjemno uporaben promocijski tekstil

Med najbolj priljubljene kose promocijskega tekstila zagotovo sodijo tudi kape. Takšne kape so lahko povsem klasičnega izgleda, lahko pa podarite takšne, ki so namenjene tudi za delo.