zložljiv invalidski voziček

Zložljiv invalidski voziček

Zložljiv invalidski voziček je enostaven za uporabo saj se lahko enostavno in brez težav zloži, prav tako pa ga odlikuje tudi to, da ne porabi veliko dodatnega prostora, kar pomeni da se ga lahko vzame kamorkoli s seboj in v katero koli prevozno sredstvo. 

Voziček ima odlično podvozje in gume s katerimi bo oseba lahko premagovala različne terene, prav tako pa bo lahko odšla tudi na avtobus, saj tak voziček nebo zavzel veliko prostora in motil drugih oseb. Zložljiv invalidski voziček je na voljo v različnih modelih, barvah in velikostih tako, da je na voljo vsem posameznikom z dotičnimi težavami. 

Pri zložljivem invalidskem vozičku je zelo pomembna kakovost gum, saj imajo tla različne površine na katerih mora biti invalidski skuter stabilen in trden, da ne pride do raznih nezaželenih nezgod. 

Poleg tega ima zložljiv invalidski voziček tudi varen sistem zaviranja, zato ni skrbi da se oseba nebi mogla pravočasno ustaviti oziroma zmanjšati hitrost in zavirati.

Preprosto premikanje za gibalno ovirane osebe

Električni invalidski skuter nudi gibalno oviranim osebam enostavno premikanje in opravljanje raznih dejavnosti, kot so odhod do trgovine, banke, pošte in podobno. Električni invalidski skuter je odlično dovršen, saj njegov motor premore 250W in je dovolj za vsakodnevno premagovanje ovir, zmogljivost z enim polnjenjem je približno  30 do 40  kilometrov, baterija  električnega invalidskega skuterja je zelo velika in sicer 24V 20Ah, kar je dovolj za približno 30 do 40 kilometrov,  to je seveda odvisno tudi od terena in teže voznika, ki električni invalidski skuter uporablja, čas polnjenja električnega invalidskega skuterja pa je približno 6 do 8 ur.

Ko se električni invalidski skuter napolni je ponovno na voljo za uporabo in vožnjo praktično kjerkoli. Pri električnem invalidskem skuterju  je zelo dobro urejen in narejen sistem zaviranja, ki je eden izmed najbolj pomembnih faktorjev in lastnosti pri električnem invalidskem skuterju. Zelo dobro narejen zaviralni sistem omogoča takojšnje zaviranje ali pa ustavljanje, takrat ko to oseba želi, zato je vožnja z njim popolnoma varna.