Previjalna torba

Na sprehod ali na izlet se odpravite organizirani

Vsaka mama je rada pred odhodom z dojenčkom od doma popolnoma pripravljena na vse. Zato je pomembno, da ji je na voljo dobra in kvalitetna previjalna torba, v katero lahko spravi vse potrebno. Tako bo tudi na daljšem sprehodu vedno imela ob sebi vse kar njen otrok potrebuje. 

Vsaka previjalna torba ima običajno večji žep, v katerega se spravijo večji predmeti. Poleg tega je tak žep zelo praktičen, da v njemu hitro vidimo točno tisto stvar, ki jo potrebujemo. Poleg glavnega žepa ima previjalna torba tudi stranske manjše žepe, v katere se običajno spravijo manjši predmeti, ki bi se v večjem predalu izgubili. 

Moderne previjalne torbe 

Seveda pa je lahko previjalna torba tudi odlična za stvari, ki jih potrebuje le mamica. Tako se večini previjalnih torb dodaja tudi priročen predal za prenosni računalnik, ki ga imajo mamice zelo rade s seboj na poti. 

Znotraj določenih paketov previjalnih torb se dobi tudi previjalna podloga, kar mora nuditi vsaka previjalna torba. 

Na sprehod se odpravimo popolnoma opremljeni

Ko se z otrokom odpravimo na sprehod, obisk ali krajši izlet, moramo imeti vedno vse s seboj. Eden izmed ključnih pripomočkov so zagotovo previjalne podloge, na katerih lahko otroka previjemo v vsaki situaciji. 

Previjalne podloge so izdelane tako, da so mehke in udobne, kar je pomembno, še zlasti takrat, ko otroka nimamo doma. Ker ga seveda nočemo previjati na hladni površini, moramo imeti dobro previjalno podlogo. 

Zložljive previjalne podloge

Nekatere previjalne podloge so tudi zložljive, kar pomeni, da jih lahko pospravimo v vsako previjalno torbo in jih brez težav odnesemo povsod s seboj. 

Zložljive previjalne podloge seveda niso tako debel kot tiste, ki jih imamo na previjalni mizi, vendar pa so dovolj udobne in prijetne, da se na njih vsak otrok med previjanjem in preoblačenjem počuti sproščeno.