steklena drsna vrata

Steklena drsna vrata za več funkcionalnosti in svetlobe

Pogosto vprašanje naročnikov vrat je, ali se odločiti za klasična ali za steklena drsna vrata. Izbira slednjih je morda ustreznejša, saj drsna vrata iz stekla ponujajo več funkcionalnosti pa tudi estetike. Odlično se obnesejo tudi v manjših prostorih. Še posebej dobro se obnesejo drsna vrata iz visoko kakovostnega kaljenega stekla, saj so izjemno dobro odporna na udarce.

Atraktivna, praktična in elegantna steklena drsna vrata se v celoti popolnoma prilagodijo željam naročnikov in ne nazadnje tudi prostoru.

Najbolj ustrezna steklena drsna vrata

Na voljo so vam različne vrste drsnih vrat iz stekla. Pri naročanju se je zato smiselno vprašati, koliko vam pomeni trajnost pohištva in kakšnega vzdrževanja si želite. Ali iščete energetsko učinkovita vrata, vam je pomembna tudi barva, ali si želite ohraniti prvotno velikost svojih sedanjih vrat ali pa morda želite razširiti odprtino in s tem na učinkovit način povečati dotok dnevne svetlobe oziroma dotok zraka?

Steklena drsna vrata različnih tipov

Na voljo so vam torej različna steklena drsna vrata. Odlična izbira so na primer drsna vrata z lesenim podbojem ali brez njega. To je odličen način zaprtja prostora brez izgube svetlobe. Takšna steklena drsna vrata se lahko montirajo tudi direktno na zidno odprtino. Cenovno pa so preverjeno najugodnejša rešitev.

Moderna in estetsko privlačna so tudi steklena drsna vrata z ALU podbojem. Zanja je značilno, da se vgrajujejo v nekoliko večje prostore, če želite imeti več svetlobe. Prav tako so priljubljena drsne predelne stene iz stekla, ki poskrbijo za še modernejši in elegantnejši videz.

Steklene stene so že na pogled izjemno osupljive in res nekaj posebnega. Pomagajo vam širiti bivalne površine, zato vse bolj pridobivajo na svoji priljubljenosti. Na trgu so vam na voljo v številnih slogih. Vsak slog pa ima zagotovo svoje prednosti. To pa je zlasti odvisno od tega, kako prostor nameravate uporabiti.