pisarniški stol

Pisarniški stol v popolnem prileganju telesa

Pisarna je morda že dlje časa vaš drugi dom. Za računalnikom sedite tudi po več kot deset ur na dan. Če vaše delo poteka na udobnem stolu, je utrujenost veliko manjša. Prav tako je precej manjša verjetnost, da bi vas bolela hrbtenica oziroma križ. Lahko torej rečemo, da je dober pisarniški stol vreden zlata. Tega pa se navadno zavedamo šele, ko se pričnemo soočati z raznovrstnimi težavami zaradi dolgotrajnega sedenja.

Pisarniški stol naj bo ergonomsko zasnovan. To zelo ugodno vpliva na vaše telo oziroma na samo gibanje med sedenjem. Takšen pisarniški stol se vam namreč popolnoma prilagodi.

Ker delo iz službe neredko nosite tudi domov, si morate tudi doma postaviti prav poseben prostor, kjer boste opravljali pisarniška dela. To naj ne bo kar jedilnica ali dnevni prostor, ki še zdaleč ni namenjen takšnemu delu. Zasnujte si poseben kotiček, v katerega boste postavili funkcionalen pisarniški stol in mizo.

Ključne prednosti modularnega pohištva

Modularno pohištvo je več kot odlična izbira, saj ponuja številne izjemne prednosti. Takšno pohištvo je namreč sestavljeno iz ločenih funkcionalnih blokov, vsaka komponenta pa se lahko premakne po svoji lastni presoji.

Za modularno pohištvo je prav tako značilno, da je izdelke možno medsebojno kombinirati ter jih uporabljati kot nepremične predmete. Višina ter globina vsakega odseka je individualna, pohištveni predmeti pa so kupljeni v potrebni količini.

Ne glede na to, kako se modularno pohištvo preoblikuje, so prav vse komponente sistema izdelane v istem slogu. Posledično ima pohištvo prav vedno harmonično oblikovalski slog. Ključna prednost je tudi ta, da modularno pohištvo praviloma ne zavzame veliko prostora.

Vsi moduli pohištva so prostorni in prav vsak med njimi izpolni svoj namen. Modularno pohištvo je primerno za vse vrste prostorov, še posebno dobro pa se lahko obnese v vašem spalnem prostoru. Preverite spletno ponudbo z modularnim pohištvom, saj so cene dostopnejše.