Motorne žage

Elegantna oprema Stihl

Oprema, ki jo opravljamo za delo na vrtu in okoli hiše, mora imeti različne lastnosti, če želimo biti z njo povsem zadovoljni. Običajno najprej pomislimo na zmogljivost in uporabnost, a v praksi se pogosto za pomembnejše izkažejo druge lastnosti, lahko tudi tiste, na katere sprva res ne bi pomislili. Predvsem znamka Stihl izstopa s takšnimi izdelki – prepričajo z elegantno zasnovo, ki omogoča udobno in brezskrbno uporabo.

Motorne žage Stihl

Te lastnosti so pomembne tudi pri delu z drevesi, ki sicer velja za dokaj zahtevno in včasih tudi nevarno. Vsaka žaga mora biti seveda dovolj zmogljiva, da se lahko z njo uspešno lotimo dela, a hkrati potrebujemo okretno žago, s katero bomo dobro pripravljeni na vse mogoče izzive. Že motorne žage Stihl iz nižjega cenovnega razreda lahko domačim uporabnikom ponudijo zelo dobro izkušnjo, saj so izjemno uporabne, vsestranske za domačo delo, to pa ravno s tem, da so elegantno zasnovane in precej lahke. Res jih lahko uporabimo pri vsakem delu, zato se bodo tudi v praksi izkazale za bolj uporabne, delo bo prijetnejše in varnejše. Tudi investicija bo bolj upravičena, kar dosežemo z redno uporabo motorne žage na dolgi rok.

Vrtne kosilnice

Pri vrtnih kosilnicah velja enako, spet pridejo pogosto bolj v poštev kakšne enostavnejše in cenejše izvedbe, kot je recimo kosilnica na nitko Stihl. Te naprave so na domačih površinah zelo uporabne, saj lahko pokosimo praktično vsako domačo zelenico. Kosilnica na nitko Stihl ima seveda to prednost, da lahko z njo dosežemo vsak kotiček, vedno pa napravo ročno upravljamo in imamo nad delom popoln nadzor. Piko na i dodajo inovacije, s katerimi kosilnica na nitko Stihl dobro poskrbi za uporabnika, predvsem mislimo na napredne motorje in udobne dodatke za prijetno uporabo, tudi če na terenu delamo dlje časa. Tako je nahrbtna kosilnica primerna tudi za kakšne večje zelenice.