promocijski tekstil

Promocijski tekstil v obliki prikupnih kap

Če ste podjetnik, ki v tem hipu razmišlja o tem, kako bi na najbolj prikupen način obdarovali svoje stranke, poslovne partnerje, in še koga, potem je najbolje, da si na spletu najdete najpopularnejše promocijske izdelke v tem hipu. Ne da bi posebej preverjali, lahko trdimo, da je promocijski tekstil med najbolj zaželenimi.

Seveda pa promocijski tekstil predstavlja izjemno širok nabor različnih kosov tekstila. Na voljo so vam majice v različnih vrstah, jakne, rokavice in ne nazadnje še kape. Zakaj letos svojih zaposlenih, strank, poslovnih partnerjev ne bi obdarili kar s promocijskimi kapami. Izberite takšne prikupne – za predstavnike močnejšega spola na primer v modri barvi, za nežnejši spol roza, za najmlajše pa pisani barvni odtenek kape z mogočnim cofkom na vrhu ali z dvema ob straneh.

Tisk ali vezenina na kapi

Promocijska kapa je torej odlična izbira kot promocijsko darilo. Odločiti pa se boste morali še, ali boste svoj logotip podjetja in še kaj drugega na kapo natisnili pa boste dali napis vesti.

Vžigalniki še vedno izjemno priljubljen in zaželen promocijski material

Čeprav promocijski material vključuje nešteto izjemno priljubljenih izdelkov, ki se jim vsako leto pridružijo še novi, ki so povezani z novostmi na trgu, pa so vžigalniki že od nekdaj zelo aktualni in tudi zaželeni.

Promocijski vžigalniki so lahko najrazličnejših vrat. Lahko so povsem običajni, tisti plastični. Po drugi strani pa lahko kot promocijsko darilo dobite nekoliko elegantneje zasnovan vžigalnik, ki se ga splača dati v svojo zbirko vžigalnikov.

 Velika izbira promocijskega materiala

Vžigalniki za promocijo so vam na voljo po dostopnih cenah pri spletnem ponudniku, ki vam poleg tovrstnega materiala ponuja še vrsto drugih izjemno uporabnih produktov. Za svoj promocijski material lahko na primer naročite nekaj vžigalnikov, USB ključkov, ovratnikov, flašk, vrečk, skratka materiale, za katere dobro veste, da jih bodo ljudje lahko koristno uporabljali prav vsak dan v tednu.