Telegram ob rojstvu

Telegram ob rojstvu

Telegram ob rojstvu bo novo pečeni mamici po porodu zagotovo pričaral nasmeh na obraz in ji tako polepšal trenutke v porodnišnici. Ob prebiranju telegrama ob rojstvu in toplih voščilih pa bo zagotovo vesel in zadovoljen tudi očka ali pa bratec in sestrica, če jih seveda novorojenček ima. Telegram ob rojstvu je unikatno darilo, ki je trajno. Družinica se bo vaših želja spominjala še mnogo let, ko bodo ob obletnicah ali pa rojstnih dnevih prebirali vaše prisrčne verze.

Telegram ob rojstvu lahko pošljete, kot presenečenje direktno v porodnišnico, kjer je mamica z svojim malčkom, ali pa družinico vaš telegram pričaka, ko pridejo domov.

Pri poslanem telegramu ob rojstvu lahko dodate tudi kakšno majhno pozornost oziroma prikupno darilce, ki bo namenjeno mamici ali pa novorojenčku. Na spletu je na voljo veliko vrst različnih darilc, ki bodo mamici še bolj polepšale celotno nosečniško izkušnjo. Seveda pa ne pozabite tudi na očka.

Telegram ob rojstvu otroka

Telegram ob rojstvu otroka lahko naslovite direktno v porodnišnico v kateri je mamica z svojim malčkom, ali pa ga naslovite na njihov domači naslov. Telegram ob rojstvu  otroka je unikatno in srčno darilo, katero bo privabilo nasmeh in toplino v srca vsem družinskim članom, ko ga bodo skupaj prebirali.

Telegram ob rojstvu otroka je lahko izdelan iz različnih motivov, ki so namenjeni za fantke in punčke. Prav tako so na voljo v različnih barvah, velikostih in vzorcih. Nekateri telegrami imajo tudi zvočne dodatke. V telegram lahko napišete, kakšen izbrani verz ali pa se pisanja verza lotite sami. Če ga boste napisali sami, boste telegramu dodali še globlji in večji pomen, ker boste v verzu pustili svoj pečat in svoje prave iskrene želje in misli.

 Rojstvo otroka je za vsakega starša neopisljivo čudovit dogodek, poskrbite da bo vaše voščilo k tej sreči še bolj prispevalo, in da si bo mlada družinica vaše želje in namene prebirala še dolga leta.