Strešna klima za avtodom

Strešna klima za avtodom kompaktne oblike

Strešna klima za avtodom ne sme biti prevelika. Za manjše avtodome moramo tako naročiti majhno in kompaktno klimatsko napravo, ki jo bomo brez težav namestili na streho avtodoma. Takšna klima bo zadostovala za ogrevanje ali hlajenje celotnega avtodoma. Paziti moramo tudi na to, da klimatska naprava ni premočna za zmožnosti, ki jo nudijo različni kampi. Vedno je pametno, da se pred nakupom pozanimamo o zagonskem toku, ki ga bo naprava potrebovala, saj je v kampu električne energije prej premalo kot pa preveč. 

Strešna klima za avtodom se lahko vgradi tudi v kombi, ki smo ga predelali v manjši avtodom. Veliko ljudi ima doma delovni kombi, ki ga v poletnem času uporablja za odkrivanje novih dežel ter za počitnice ob morju ali v hribih. Najmanjše klimatske naprave za avtodome merijo v širino manj kot 80 centimetrov, kar je idealno za različne manjše avtodome, ki sprejmejo le dve osebi. 

Strešna klima za avtodom se lahko namesti na avtodome, ki ne presegajo dolžine šestih metrov. Omenjene klimatske naprave so izjemno lahke in se upravljajo z daljincem, ki je priložen vsaki novi klimatski napravi. 

Eberspacher naprave so odlične pozimi in poleti

Eberspacher hladilne naprave, ki jih lahko vgradimo v avtomobil ali v avtodom, so odlične v vseh letnih časih. Pozimi e ključno, da iz avtodoma odvedemo vso vlago, ki se je nabrala zaradi razmočenih oblek in čevljev. Klimatska naprava ima namreč vgrajen senzor, ki zazna vlago in poskrbi za sušenje zraka. Brez nje, bi se zjutraj zbudili v vlažnem in zatohlem prostoru. 

Eberspacher klimatske naprave pa poskrbijo, da same prepoznajo potrebo po svežem zraku in avtomatsko zamenjajo slab zrak z novim, ter prezračijo celoten avtodom, kjer lahko spi tudi 6 ali celo 8 ljudi. 

Eberspacher hladilne naprave se lahko kupijo pri različnih ponudnikih. Vedno je pomembno, da pred nakupom zaupamo le tistim, ki znajo in imajo dovolj izkušenj.