travne plošče

Travne plošče omogočajo ohranitev zelenih površin 

Travne plošče se praviloma nameščajo na tista področja, kjer si želimo, da bi se ohranile zelene površine. Najpogosteje jih nameščamo na parkirišča, dovozne poti in tudi na predele, kjer želimo utrditi brežine. Zelo pogosto jih uporabimo skupaj v kombinaciji s tlakovci. 

Travne plošče so dvoslojne, pri čemer je njihova zgornja plast najpogosteje narejena iz čistega kremenčevega peska. To omogoča, da so površine odporne tudi proti manj ugodnim razmeram, na primer proti solem in zmrzovanju. 

Travne plošče se prav tako lahko uporabijo za manjša parkirišča in dvorišča, kjer parkirate svoja osebna vozila. Kako tovrstne plošče izgledajo, si lahko pobliže že sedaj ogledate v spletni galeriji ponudnika, pri katerem izdelke lahko po ugodnejši ceni naročate kar preko spleta. Pri njem so vam na voljo še številni drugi izdelki, ki vam lahko izjemno dobro koristijo, če se na primer ukvarjate s kmetijstvom. 

Jermenica se uporablja v malih in velikih pogonskih strojih 

Jermenica mora biti nujno izdelana po posebnih mednarodnih standardih. Navadno je narejena iz sive litine, ki je še dodatno zaščitena s fosfatom. 

Jermenica je lahko pogonska ali gnana. Uporablja se tako v malih kot tudi v velikih pogonskih strojih. Prav tako je dobrodošla v transportnih napravah, za variatorske pogone, skratka tam, kjer je zahteven prenos vrtilnega momenta. Ne nazadnje pa se jermena lahko uporabljajo tudi v aparatih za gospodinjstvo. 

Jermenica lahko odlično kljubuje tudi izjemno ekstremnim pogojem. Ravno zato jo lahko uporabljate tudi povsod tam, kjer so prah, mraz, vročina, agresivne kemikalije in ne nazadnje še velike hitrosti vrtenja. 

Jermenica se lahko deli na več vrst. Na trgu so vam za nakup na voljo klinaste jermenice, zobate pa tudi ploščate jermenice. Za vse vrste jermenic velja, da lahko prenašajo izjemno veliko moči. Po dostopnejših cenah takšne vrste izdelkov lahko nakupujete tudi po spletu. Pred nakupom se s ponudnikom lahko povežete preko spletne pošte ali telefonskega pogovora.