ford mondeo

Športni karavan na prostranih voziščih

Redkokateri avto tako dobro združuje športni, družinski in poslovni pogled vozila. Hkrati eleganten, hiter in ravno prav prostoren, Ford Mondeo navdušuje že mnoge generacije nadobudnih voznikov, ki od svojega vozila zahtevajo nekaj več.

Elegantna oblika, je tisti, kar mnoge najbolj privlači na vozilu kot je Ford Mondeo, vendar po ljubezni na prvi pogled lahko kaj hitro vidimo ,da ta lepotec skriva še mnogo več. Sicer je to avto, ki je nekoliko bolj luksuzne narave, saj združuje ogromno tistih vrhov, ki jih iščemo v avtomobilu na področju udobja, izgleda in funkcionalnosti, kar pa pride z nekoliko višjo začetno ceno, vseeno pa, kot mnogi drugi avtomobili, Ford Mondeo najbolj navdušuje v sredinskih kompletih notranje opreme. Če ste nekdo, ki pogosto potuje mogoče ta avto ni najbolj primeren za vas, saj oblika karavana ne omogoča maksimalne prostornosti prtljažnika, vendar je to vseeno avto, ki ga z največjim veseljem lahko odpeljete na krajši, ali nekoliko daljši izlet.

Športni križanec primeren za vsak teren

Ford Ecosport je avto, ki mnoge preseneča. Ne samo po obliki in načinu vožnje ampak tudi po dejstvu, kako dobro se lahko prilagodi na bolj ali manj vsak teren. Prostorni tovorni prostor v kombinaciji s pnevmatikami ,ki so pripravljene za vsako pot, postane Ford Ecosport odlična izbira za vse tiste, ki se pogosto znajdejo na nekoliko slabše vzdrževanih cestiščih, mogoče celo v bližini kakšnih najvišjih vrhov. Ne prepustite, da vas sprednja zaobljena oblika pretenta, ta avto lahko zelo hitro pokaže točno iz kakšnega testa je narejen in predvsem, kako je sposoben prestati prav vsako oviro, ki mu pride na pot. 

Vsi tisti, ki so lahko preizkusili Ford Ecosport se strinjajo, da je to avto, ki prav zagotovo prav vsakega preseneti, saj ne zgleda tako, kot nato dejansko vozi po cestišču – mehko, gladko in pustolovsko.