Botoks

Botoks za prekrivanje znakov staranja

Botoks je odlično zdravilo, ki ga kirurgi že leta uporabljajo za pomlajevanje kože na ženskem obrazu. Ženske so izredno zahtevne in si želijo biti vedno lepe in popolne. Tako se ob prvih znakih staranja hitro odpravijo do lepotnega kirurga, ki jim omogoči, da postanejo ponovno lepe in privlačne. 

Botoks ima veliko značilnosti, ki ga uvrščajo v sam vrh preparatov za pomlajevanje. Prva odlična značilnost je ta, da znatno pomladi obraz vsake osebe, ki ga uporabi. Kožo namreč zategne in pomladi. Veliko pacientov in pacientk, ga kombinira z ostalimi terapijami. Odličen je tudi za odpravo manjših gubic, ki nastanejo na obrazu. 

Botoks se tako aplicira v mišice na obrazu in s tem se blokirajo živčni impulzi, ki povzročajo nastanek gub. S pomočjo botoksa ženske ne potrebujejo več invazivnih operacij. To je odličen način, da se pomladimo brez stresnih in zahtevnih postopkov, ki so jih včasih izvajali kirurgi. Vsaka ženska, ki se želi počuti mlajša, se mora odločiti za botoks

 

Zobni vsadki ali implantati

Zobni vsadki so že marsikomu pomagali, da si je ponovno pridobil lep in sijoč nasmeh. Ko postanemo starejši, se velikokrat zgodi, da zaradi bolezni in zanemarjanja zob, izgubimo vse zobe. Če si po izgubi zob ne želimo čepeti le doma, je dobro, da se odpravimo do najbližjega zobnega kirurga, ki nam bo znal svetovati in nam bo omogočil nov in popoln nasmeh. 

Zobni vsadki se seveda lahko namestijo le v zdravo čeljust, kar pomeni, da bo moral kirurg našo ustno votlino najprej popolnoma pozdraviti. Šele nato bomo lahko dobili zobne vsadke, ki bodo lahko izdelani iz titana ali iz keramike. Keramični zobni vsadki so najbolj napredni na trgu, saj so še bolj prijazni do človeka in niso alergeni .

Zobni vsadki se morajo dobro povezati s človeško kostjo, saj bodo le tako trdno in dobro nosili umetne zobe, ki nam jih bodo namestili na koncu zdravljenja.