Zaščitna stekla za telefon

Zaščitna stekla za telefon po ugodni ceni

Zaščitna stekla za telefon so postala veliko bolj dostopna, kot so bila na začetku. Še vedno je seveda mogoče dobiti določene blagovne znamke, ki svoje zaščitno steklo prodajajo za 30 ali več evrov. Vsekakor se določeni uporabniki raje odločijo za dražje zaščitno steklo, ker mu bolj zaupajo. 

Zaščitna stekla za telefon pa niso nujno vsa tako draga. Nekatera zaščitna stekla za telefon lahko kupimo tudi že za manj kot 10 evrov. Če ulovimo kakšno akcijo, pa lahko naredimo resnično dobro kupčijo. Navadno bomo poleg stekla dobili tudi alkoholno krpico, s katero bomo ekran telefona pred namestitvijo stekla dobro obrisali in počistili. Na ekranu namreč ne sme biti nobene maščobe, saj bi ta preprečila direkten stik med telefonom in steklom. 

Zaščitna stekla za telefon velikokrat namestijo kar v prodajalni. Prodajalci imajo veliko izkušenj z nameščanjem in to naredijo mimogrede. Kupci pa tako zadovoljno odidejo domov, saj imajo popolnoma zaščiten telefon. 

 

Popravilo iPhone naprave zaradi stika s tekočino

Popravilo iPhone naprave je zahtevno opravilo, ki ga lahko izvedejo le strokovno usposobljeni serviserji. Vsak pameten telefon ima svoje posebnosti in karakteristike, ki jih mora serviser dobro poznati. Če želimo, da nam popravijo nedelujoči telefon, je pametno, da poiščemo pooblaščenega serviserja. 

Popravilo iPhone aparata zaradi stika z vodo praktično nemogoče. Nekateri iPhoni so sicer odporni na vodo, vendar pa nam vsi ne zagotavljajo vodoodpornosti. Vsak serviser nam bo zagotovil, da bomo telefon, ki je padel v vodo le stežka popravili. Voda prodre tudi v najmanjše pore in zato povzroči neizogibno uničenje naprave. 

Popravilo iPhone naprave je smiselno le, če se nam je na primer razbil ekran ali če je zaradi preveliko količine podatkov začel slabše delovati in potrebuje čiščenje. To so napake, ki jih bo lahko serviser odpravil. Stik  tekočino pa telefon trajno onesposobi in uniči in ne ponuja možnosti popravila.