Vrtni traktor

Vrtni traktor nam omogoča tudi delo na zelenjavnem vrtu

Vrtni traktor nam je lahko v veliko pomoč tudi pri opravilih na zelenjavnem vrtu. Ko se spomladi začne urejanje vrta si lahko z vrtnim traktorjem pomagamo pri veliko opravilih. Vrt je potrebno počistiti, ga prekopati in pognojiti. Le dobro pripravljena zemlja, nam bo lahko obrodila dober pridelek, ki ga bomo v poletnih mesecih zelo veseli .

Vrtni traktor lahko tu uporabimo za vožnjo zemlje na vrt. Če moramo v vrtu zamenjati zemljo, lahko staro zemljo naložimo na priročno prikolico in jo odpeljemo na kompost. Ko smo staro zemljo odpeljali, si moramo pripeljati novo. Ker so paketi zemlje precej težki, jih enostavno  naložimo na prikolico vrtnega traktorja in zemljo peljemo na želeno lokacijo. 

Vrtni traktor bomo nato uporabili še za dovoz gnojil in vrtnega orodja. Vse to nam bo prihranilo ogromno časa, ki bi ga sicer porabili za prinašanje in odnašanje delovnih pripomočkov. Posledično bomo delo hitreje opravili in vrt bo prej pripravljen za nova semena in sadike, iz katerih bo zrastla odlična in sočna zelenjava, ki jo bomo z veseljem jedli. 

 

Stihl MS 291 prodajajo v specializiranih trgovinah

Stihl MS 291 je na voljo le v najboljši specializiranih trgovinah, kjer lahko dobimo različne pripomočke za žaganje drevja. Pomembno je, da naš novo motorno žago kupimo pri primernemu prodajalcu, ki nam bo znal svetovati, kateri model naj izberemo. Na trgu je namreč ogromno različnim motornih žag. 

Stihl MS 291 je le ena izmed njih. Ko se odpravimo v trgovino, je dobro, da se opremimo z vsemi podatki, ki jih bomo lahko podali prodajalcu. L e na podlagi dobrih informacij, nam bo lahko prodajalec svetoval pravi model za naše potrebe. 

Stihl MS 291 je zelo zmogljiva motorna žaga, ki jo bomo morali uporabljati previdno, da se nam ne bi pripetila kakšna nesreča. Velikokrat se zgodi, da se zaradi neizkušenosti ljudje nehote porežejo in poškodujejo.