steklene drsne stene

Steklene drsne stene za večji in svetlejši prostor 

Drsne stene so izjemno priljubljene, lahko pa so narejene iz najrazličnejših materialov. Še zlasti priljubljene so steklene drsne stene, za katere je značilno, da učinkovito poskrbijo za večji in svetlejši prostor. To je hkrati tudi njihova ključna prednost, na podlagi katere se večina uporabnikov odloči za prav to vrsto drsnih sten. 

Še zlasti pa so popularne panoramske steklene drsne stene. Kako takšne stene izgledajo ter kako učinkujejo na sam prostor, pa si lahko ogledate tudi v spletnih galerijah podjetij, ki vam takšne vrste sten izdelajo po meri. 

Steklene drsne stene so zlasti dobrodošla odločitev v modernejših stanovanjih. Vsekakor pa jih v resnici lahko nameščate kjer koli. Poleg drsnih sten iz stekla so zlasti priljubljene še takšne, ki so narejene iz kakovostne vrste lesa. Tudi sicer je drsno pohištvo na sploh zelo priljubljeno, še posebej v manjših stanovanjih oziroma domovih, kjer je treba paziti na prav vsak kvadratni meter prostora. 

Vhodna ALU vrata 

Vrata predstavljajo izjemno pomemben kos pohištva. Njihova naloga je večplastna, v prvi vrsti pa so vsekakor namenjena temu, da med seboj učinkovito ločujemo prostore. Po drugi strani pa nam morajo vrata, še zlasti vhodna, ponuditi veliko mero varnosti. Izjemno priljubljena so vhodna ALU vrata, ki vam lahko zagotovijo največjo mero varnosti. 

Za ALU vrata je namreč značilno, da so izjemno trpežna in kot takšna odporna tudi na vse vrste zunanjih, še posebej neugodnih vremenskih razmer. Narejena so iz čvrstega, lahkega ter korozijsko odpornega oziroma obstojnega materiala. 

ALU vrata na vhodu vašega doma in katerega koli drugega objekta vam torej lahko ponudijo odlično varnost ter zaščito. Vratni profili iz aluminija so namreč veliko močnejši kot, na primer, leseni ali plastični. ALU vhodna vrata so zato tudi veliko bolj stabilna in ne nazadnje veliko bolj trpežnejša. Ob tem pa vam je zagotovljena še protihrupna ter protipožarna varnost.