Vrtni traktorji

Vrtni traktorji z visoko rezalno glavo

Vrtni traktorji so odličen način za enostavno in praktično kosili travo tudi na večjih zemljiščih. Čeprav smo včasih takšne vrtne traktorje lahko opazili le na golf igriščih ali na igriščih za nogomet, si vrtni traktor lahko privošči vsakdo, ki si želi bolj hitro, predvsem pa bolj udobno pokositi domačo zelenico.

Vrtni traktorji imajo nameščen tempomat, kar pomeni, da nam ne bo potrebno neprestano pritiskati na pedal o za plin, ampak bo traktor samodejno vozil na določeni hitrosti. To nam omogoča še bolj udobno vožnjo in delo. Košnja trave bo s pravim vrtnim traktorjem zagotovo postala veliko bolj prijetna.

Vrtni traktorji so vedno opremljeni tudi z ogromno priročnimi dodatki, ki jih lahko priključimo na svoj traktor in si s tem pridobimo nov delovni pripomoček. Nekateri modeli imajo tudi dodatek za mulčenje pokošene trave, kar je odlično za košnjo višje zelenice. Izredno priljubljen dodatek pa je tudi za gnojenje trate, ki nam pomaga vsako leto primerno pognojiti zelenico, za lepše uspevanje in rast.

Traktorski rezervni deli na spletu

Traktorski rezervni deli se delijo v različne kategorije. Tako imamo na voljo filtre, ki filtrirajo olje motorja in so nujno potrebni za dobro delovanje traktorja. Seveda je potreben tudi filter goriva, ki poskrbi, da v motor ne zaidejo neprimerni delci, ki bi lahko škodili motorju traktorja. Filter hidravlike, ki filtrira hidravlično olje ter filter zraka, ki čisti zrak v motorju.

Traktorski rezervni deli, ki jih kupci pogosto potrebujejo, so tudi naslednji. Pri poškodbi traktorske kabine, bomo lahko potrebovali steklo za kabine, ogledala, za spremljanje vzvratne vožnje, ročke, ki so nameščene na steklih ter tesnila za stekla, ki nas varujejo pred prepihom med delom.

Traktorski rezervni deli vključujejo tudi razne amortizerje, ki pripomorejo k blaženju udarcev med delom in vožnjo traktorja. To je pri traktorju zelo izpostavljen del, saj je vožnja na traktorju velikokrat izpostavljena neravnemu terenu.