Avtomatska drsna vrata

Avtomatska drsna vrata pripomorejo k varčevanju z energijo

Danes je avtomatizacija v pametnem domu in poslovnih stavbah nepogrešljiva. Vsak vstop v stavbo se prične skozi vrata in ni ga arhitekta, ki ne bi razmišljal o enostavnosti in ekonomičnosti objekta. Avtomatska drsna vrata so zagotovo odlična rešitev v smislu preprečevanja nepotrebnega uhajanja toplote pozimi in vstop toplega zraka v notranjost poleti. Tako z montažo enokrilnih ali dvokrilnih drsnih vrat pripomorete k varčevanju z energijo, saj se le ta odprejo, le takrat, ko nekdo želi vstopiti v objekt.

 

Delovanje vrat nadzoruje mikroprocesor, preko komandnega stikala pa lahko poljubno izberete tip delovanja. Avtomatska drsna vrata so popolnoma varna in enostavna za uporabo. Projektirana so tako, da delujejo optimalno kadar koli in kjer koli. Montirate jih lahko na večino arhitektonskih površin, tudi tam kjer je zelo prostora. Najnovejša tehnologija  za delovanje avtomatskih drsnih vrat omogoča, da le ta delujejo tudi v primeru izpada električnega toka.

 

Čudovit in neoviran pogled skozi drsna vrata steklena

 

Opremljate svoj poslovni prostor ali nakupovalno središče in iščete ustrezna drsna vrata, s katerimi bi vseeno želeli očarati svoje kupce? Najenostavnejša pot do željenega izdelka je brskalnik na internetu, kjer vtipkate drsna vrata steklena in dobili boste nabor vseh ponudnikov tovrstnih vrat. Avtomatska drsna vrata iz samega stekla za vas predstavljajo elegantno rešitev, ki je privlačna za oko, povrhu tega pa je še visoko funkcionalna, saj se s pogledom skozi vrata lahko pohvalite s čudovitim, neoviranim pogledom na ponujeno blago.

 

Če še niste razmišljali, da bi imeli vaša drsna vrata steklena, potem vam povemo, da lahko namestite prosojni ali pol prosojni različici, obe sta primerni za vse vrste prehodov, kjer je potreba po estetiki na prvem mestu. Vsa drsna vrata so vam na voljo z enim- ali dvokrilnim drsnim sistemom dobavljivi skupaj z vratnimi krili, varnostnimi napravami, opcijami nadzora dostopa, s stranskimi stenami in razsvetljavo.