implantati

Implantati že dolgo časa veljajo za eno od najboljših rešitev ob izgubi zob

Če do sedaj še niste imeli težav s svojimi zobmi, ste lahko redki srečneži, saj je znano, da se s tovrstnimi težavami srečuje kar veliko ljudi. Težave z zobmi imajo lahko tudi osebe, ki sicer dobro in na primeren način skrbijo za zdravje svojih zob. To je v veliki meri odvisno tudi od genov.

Še posebej nadležno pa je, če se soočate z izgubo zob. Vaša samozavest je v hipu vsaj za polovico manjša, poleg tega pa se lahko zgodi, da nimate svojega osebnega zobozdravnika in da boste morali strokovnjaka za zdravljene vaših zob še poiskati. Pri tem pa vam bodo najboljši strokovnjaki ponudili zobne vsadke oziroma vsadke, ki jih strokovno lahko poimenujemo kar implantati.

Implantati so odlični nadomestki za zobno korenino, saj so narejeni iz zelo odpornega in močnega materiala – titana.

Nevidni zobni aparat, ki je osvojil tudi najzahtevnejše uporabnike

Nošenje zobnega aparata je lahko za marsikoga med vami kar precej moteča zadeva. Moti vas že sam izgled aparata, obenem pa ne morete normalno uživati v hrani ter podobno.

Ste že kdaj slišali za nevidni zobni aparat, ki je osvojil že prav ves svet, nad njim pa so zelo navdušeni tudi najzahtevnejši uporabniki.

Nevidni zobni aparat boste našli tudi pod imenom invisalign, nekoliko pobliže pa si ga lahko ogledate tudi na spletni strani podjetja, pri katerem se na ta čudežni aparat za zobe tudi naročite.

Nevidni zobni aparat se ponaša s številnimi prednostmi, v ospredju pa je prav zagotovo ta, da se ga pri nošenju skorajda ne opazi in da je zelo enostaven za čiščenje oziroma za vzdrževanje. Med jedjo pa tudi sicer ga lahko v določenih trenutkih popolnoma preprosto snamete in prav tako vrnete nazaj na svoje mesto. Tudi ceno lahko preverite kar na spletni strani dobrega ponudnika.