Toplotne črpalke za ogrevanje z montažo

Toplotne črpalke za ogrevanje z montažo

Toplotne črpalke za ogrevanje nam lahko določeni ponudniki tudi namestijo na primerno in ustrezno mesto. Nekateri modeli so enostavni za vgradnjo, pri določenih pa zagotovo potrebujemo strokovno pomoč. To so tiste toplotne črpalke, za katere je potrebno narediti globok izkop, ker bodo koristile toploto podtalnice ali zemlje in kamnin. 

Toplotne črpalke za ogrevanje nam ugodni ponudniki lahko prodajo tudi na obročno odplačevanje. Pri tem ni potrebno plačati pologa, ampak le vsakomesečni obrok, ki ga določite na podlagi vaših plačilnih sposobnosti. Dobri prodajalci vam bodo uredili tudi subvencijo, ki se financira iz nepovratnih sredstev EKO sklada. 

Toplotne črpalke za ogrevanje so lahko visokotemperaturne ali nizkotemperaturne. Nizkotemperaturne so odlične za vse novogradnje in za nizkoenergijske hiše. Omogočajo nam kombinacijo ogrevanja z radiatorji in trenutno najbolj aktualnega talnega ogrevanja, ki je prisotno v vsaki novozgrajeni hiši. 

Toplotna črpalka zemlja voda koristi toploto zemlje

Toplotna črpalka zemlja voda je idealna za vsako hišo on za vsak dom. S tem modelom toplotne črpalke bomo namreč izkoristili toploto zemlje, ki jo je v celem dnevu sonce lepo segrelo. Tudi zemlja lahko oddaja močno toploto, ki jo znajo izkoristiti v marsikateri panogi. Tako lahko tudi mi s pomočjo toplotne črpalke, poskrbimo za topel in prijeten dom. 

Toplotna črpalka zemlja voda bo torej izkoristila vso toploto, ki se je v zemlji nabrala v toplejših mesec v letu. Torej vse od pomladi pa do pozne jeseni. S pomočjo prave naprave bomo prihranili bomo prihranili veliko denarja, saj je njen prvoten namen ravno ta, da nam pomaga privarčevati. 

Toplotna črpalka zemlja voda ima visok izkoristek dane toplote, ki jo spremeni v toploto s katero preko vode ogrevamo stanovanjske prostore. Vgrajen ima visokokakovostni batni rotacijski kompresor, ki ima izjemno dolgo življenjsko dobo. Poleg tega ima vgrajeno invertersko tehnologijo, ki je prvovrstna pri vseh kvalitetnih toplotnih črpalkah.