Avtomatska steklena drsna vrata lahko namestimo v stanovanje

Avtomatska steklena drsna vrata lahko namestimo v stanovanje

Avtomatska steklena drsna vrata so primerna tudi za stanovanje. Mlade družine, ki si urejajo svoj prvi dom, zelo rade posežejo po modernih kosih opreme in pohištva. Tako mora biti tudi stavbno pohištvo prilagojeno na njihov design. Z avtomatskimi steklenimi drsnimi vrati, bodo zagotovo naredili vtis na vse obiskovalce. 

Avtomatska steklena drsna vrata lahko namreč popolnoma oblikujemo po svojih željah, saj jim z barvnimi nalepkami, s katerimi na koncu vrata oblepimo, dodamo prav posebno noto. Tako bomo lahko v stanovanju ustvarili zeleno, rumeno, rdečo ali modro kombinacijo. Izbirali bomo lahko med takšnimi barvami, kot si bomo želeli. 

Avtomatska steklena drsna vrata bomo po določenem času tudi spremenili. Pri tem bomo morali le odstraniti stare nalepke in si naročiti nove, z novim vzorcem, ki smo ga aplicirali na celotno stanovanje. To so edina vrata, ki se bodo lahko popolnoma ujemala z našimi mislimi ter se neprestano spreminjala in v vsakem obdobju bila aktualna ter privlačna. 

Servis avtomatskih vrat v štiriindvajsetih urah 

Servis avtomatskih vrat mora biti opravljen še isti dan, ko javimo napako. Ko se pri takšnih vratih pojavi kakšna napaka, moramo biti izredno pozorni, da kdo izmed zaposlenih ne bi ostal zaprt v stavbi in pri tem tega nihče ne bi opazil. Zato je vedno potrebno poskrbeti, da je v primeru nevarnosti celotna stavba izpraznjena. 

Servis avtomatskih vrat opravljajo izkušeni serviserji, ki lahko večkrat tedensko lahko preverijo delovanje naših vrat. To nam bodo nudili le najboljši serviserji, ki se zavedajo, da je stranka vedno na prvem mestu in da morajo poskrbeti, da bo delovanje vrat čimprej potekalo nemoteno. 

Servis avtomatskih vrat se enkrat na leto opravi tudi v primeru, da nimamo nobenih težav. Le tako lahko poskrbimo, da so vrata brezhibna. Serviser nam bo namreč pregledal filtre v pogonu in jih sčistil ter poskrbel za nemoteno delovanje vrat.