Invisalign – oblikovanje zob brez lepljenja kovinskih nosilcev in žic

Invisalign – oblikovanje zob brez lepljenja kovinskih nosilcev in žic

Zobni aparati vam lahko na zelo učinkovit način poravnajo še tako nenavadno obliko zob. Je pa res, da so zobni aparati med seboj zelo različni in nekateri med njimi so veliko bolj učinkovitejši od drugih. Med najbolj priznane zobne aparate v tem trenutku zagotovo sodijo zobni aparati, ki se imenujejo invisalign. 

 

Invisalign se na trgu označuje kot snemljiv, izjemno udoben in skoraj povsem neviden zobni aparat. Predvsem slednje prepriča še tako zelo zahtevne uporabnike. Plastična folija zobnega aparata je povsem mehka, gladka in tudi izjemno enostavna za uporabo. 

 

Invisalign ne povzroča prav nobenih bolečin, zbadanja žic ali pa nastanka neprijetnih ranic v ustih, ki so za uporabnika lahko izjemno moteče. Če se boste odločili za invisalign, ga boste lahko med jedjo in pri umivanju zob lahko zelo enostavno odstranili iz ust. Vaša vsakodnevna ustna higiena bo tako veliko lažja, obenem pa tudi veliko bolj temeljita. 

 

Ustna higiena – zanjo v največji meri lahko poskrbite sami 

 

Zobje so zelo pomemben del našega telesa, ki pogosto nevede vplivajo tudi na zdravje naših nekaterih organov. Od njih je v veliki meri odvisna tudi naša ustna higiena, za katero pa moramo v prvi vrsti poskrbeti prav sami. To v praksi pomeni, da si vsaj nekajkrat na dan umijemo in splaknemo zobe ter usta ter da seveda redno obiskujemo zobozdravnika. 

 

Ustna higiena pomeni tudi to, da se na vsake toliko časa naročimo na čiščenje zobnega kamna in tudi to, da si na primer pobelimo   zobe. 

Če menite, da je vaša ustna higiena slaba ali podpovprečna, je najbolje, da se za začetek naročite na temeljito čiščenje zobnega kamna. Na spletu boste našli izjemno dobro ponudbo, ki vam na svoji spletni strani predstavlja še vse druge storitve, ki niso povezane samo z ustno higieno, temveč še z drugimi zadevami.