Implantati – odlična rešitev v primeru izgube zob

Implantati – odlična rešitev v primeru izgube zob

Zobna protetika je široko področje, na katerega se lahko zanesete, kadar vas pestijo tudi hujše težave z zobmi. Nekateri se soočajo z nepravilno obliko, spet druge moti barva, vsekakor pa obstajajo še hujše težave, kot so na primer izguba zob ali več zob hkrati. 

Izgubo zob lahko v današnjem času rešujejo tudi implantati. To so posebni zobni vsadki, ki nadomeščajo zobno korenino. Če morda tovrstnih vsadkov ne poznate prav dobro in do sedaj še niste prav nič vedeli o njih, ste morda v dvomih, kako se taki vsadki sploh obnesejo v ustih človeka. Implantati so narejeni iz titana, ki je označen kot odličen material, zato v vaših ustih ne povzročajo nič slabega, obenem pa tam zdržijo zelo dolgo časa; seveda ob ustreznem vzdrževanju in negi zob. 

Implantati so v vaša usta vstavljeni brez kakršnega koli kirurškega posega oziroma operacije in to je še ena velika prednost, s katero se odlikujejo. Dovolj ugodna pa je tudi njihova cena, ki jo lahko preverite tudi na spletni strani priljubljenega podjetja, ki se ukvarja z zobno protetiko, torej vam poleg vsajanja implantatov ponuja še druge storitve in izdelke, ki učinkovito vplivajo na zdravje, obliko in nenazadnje tudi na videz vaših zob. 

Invisalign – odličen zobni aparat brez primerjave 

Če za obliko svojih zob želite poskrbeti na najhitrejši in tudi na najučinkovitejši način, potem vam priporočamo, da se odločite za invisalign. To je zobni aparat, ki je v tem hipu najboljša izbira na celem trgu. 

Invisalign se ponaša s številnimi prednostmi. Nekateri ga poimenujejo tudi kot povsem nevidni zobni aparat. To v praksi pomeni, da se pri nošenju v vaših ustih sploh ne bo videl, vi pa se boste zato morda počutili veliko bolj samozavestno. Po dostopnejših cenah ga lahko kupite preko spleta. Našli ga boste na spletni strani priznanega podjetja.