Trimming the Bushes

Vrtne kosilnice Husqvarna

Pri izbiri vrtne kosilnice se je pametno zanesti na proizvajalce, ki lahko zagotovijo kakovostne izdelke. Niso vse znamke takšne, na srečo pa lahko hitro identificiramo tiste, ki v določenem segmentu posebej izstopajo. Med vrtnimi kosilnicami je to vsekakor Husqvarna, ki ponuja široko ponudbo prepričljivih naprav na tem področju.

Husqvarna dobro poskrbi za najzahtevnejše uporabnike, ki se profesionalno ukvarjajo z obdelovanjem zahtevnih zelenic, pa tudi za domače uporabnike, ki vzdržujejo večje zelene površine okoli svoje hiše. Te naloge najbolje opravljajo vrtni traktorji in sedežne kosilnice, v ta namen Husqvarna priporoča model TC 38. Husqvarna TC 38 je odlična sedežna kosilnica, ki se bo uspešno soočila z vsemi mogočimi izzivi na večjem vrtu. Posebej dobro je pripravljena na zahtevne terene in ozke prehode, saj jo je enostavno upravljati. Seveda pa je glavni adut, ki ga ponuja Husqvarna TC 38, odlična učinkovitost pri delu – zelenica bo perfektno pokošena, delo pa ne bo zahtevno. Sedežna kosilnica namreč vse opravi sama, uporabnik pa jo enostavno upravlja z udobnega sedeža. Poleg tega je Husqvarna TC 38 precej ugodna in cenovno ustreza tudi domačim uporabnikom. Ponuja pa Husqvarna tudi druge opcije med sedežnimi kosilnicami.

Prav tako so na voljo druge vrtne kosilnice Husqvarna v pestri ponudbi. Veliko izbire ponujajo klasične samohodne kosilnice, ki se zelo dobro obnesejo na manjših zelenicah. Te naprave izkazujejo nekatere edinstvene prednosti priznanega proizvajalca Husqvarna, predvsem električne kosilnice so izjemno napredne. Enako velja za manjše kosilnice, ki se dobro znajdejo na zahtevnih terenih, ki jih je treba kositi ročno. To so motorne kose in kosilnice na nitko, v vsakem primeru pa vrtne kosilnice Husqvarna navdušujejo z odličnim učinkom pri uporabi. Brez skrbi torej lahko izberemo tudi napravo manjših dimenzij in z manjšo zmogljivostjo, ne da bi morali pri tem žrtvovati učinkovitost in odličen rezultat pri košnji domače zelenice.