razer prenosnik

Razer prenosnik je idealen za vse tiste, ki želijo gaming vedno in povsod

Z leti so prenosni računalniki postajali vedno bolj zmogljivi, saj je tehnologija posameznih elementov, ki sestavljajo prenosni računalnik tako napredovala, da smo si lahko na vedno manjšem prostoru lahko privoščili vedno boljše lastnosti. S tem, pa se je razvila tudi potreba na enem nekoliko posebnem področju – igranju iger in s tem so nastali prenosniki, ki so temu namenjeni, kot je Razer prenosnik.

Taki prenosniki, kot so recimo Razer prenosnik, so namenjeni temu, da lahko računalnik relativno normalno deluje, četudi je njegov procesor močno obremenjen, prav tako pa imajo nekoliko boljše grafične kartice, kar pomeni, da se lahko slika na zaslonu hitreje pretvarja iz ničel in enk v dejansko sliko, prav tako je sama kvaliteta boljša. Da samo procesiranje podatkov poteka hitreje, pa imajo računalniki, kot so Razer prenosnik tudi procesor narejen iz več jeder, prav tako pa imajo bolj zmogljivo baterijo, saj je igranje iger do nje neprizanesljivo.

Ena izmed najobsežnejših linij za prenosnike je Asus Vivobook

To, da so si prenosniki podobni kot jajce jajcu je jasno vsem, ki so se pred kratkim lotili procesa iskanja popolnega prenosnika. Ne le, da je iskanje naporno, velikokrat nas ovira tudi to, da so razlike med posameznimi modeli zares majhne in redko kdo ima tako izdelano mnenje o tem, kakšen prenosnik potrebuje, da bi se lahko samo na podlagi specifikacij odločil točno kaj potrebuje.

Eden izmed načinov, da izberemo prenosnik je to, da si izberemo linijo, kot je Asus Vivobook in primerjamo posamezne računalnike v liniji. Načeloma velja, in tudi Asus Vivobook ni izjema, da novejši kot je model, bolj je dodelan pa tudi velikokrat ima višjo ceno vendar to ni vedno nujno. Seveda je najnovejši model tisti, ki dominira, vendar lahko vmes najdemo akcije za odprodaje ali refurbished računalnike.