Kdaj lahko vemo, da je čas za inštrukcije elektrotehnike?

Kdaj lahko vemo, da je čas za inštrukcije elektrotehnike?

Ko se vpišemo na fakulteto, bodimo iskreni, ne vemo točno v kaj se spuščamo in marsikaj nas lahko preseneti, še posebej tako rekoč glavni predmetih, kot je recimo elektrotehnika. Kadar vidimo, da imamo težave pri taki učni snovi je najbolje, da se kar takoj odločimo za inštrukcije elektrotehnike, saj le tako lahko zagotovimo, da bomo ostali v stiku z vsem, kar se dogaja na predavanjih in bomo lahko dosegli dovolj dobre rezultate na izpitih. Ne sme nas biti sram, če potrebujemo inštrukcije, saj je to nekaj popolnoma normalnega, nihče ne ve ničesar, dokler mu to ni pravilno razloženo. Seveda si moramo najprej pomagati sami, vendar ko vidimo, da nam s pomočjo knjig ne uspe priti do razumevanja, je popolnoma normalno, da se obrnemo na inštrukcije.

Tako kot za prav vsak drug predmet potekajo inštrukcije elektrotehnike tako, da najprej inštruktor preveri točno kakšen je nivo znanja s katerim se tu “spopadamo” saj lahko na ta način inštruktor priredi tempo ki ga imajo inštrukcije vsakemu posamezniku posebej.

Če se nekdo odloči za inštrukcije elektrotehnike, vendar je prej hodil na srednjo šolo, ki je imela strokovne predmete povezane z elektrotehniko, potem seveda ne bomo nekaj ur ostali na samo osnovah, ampak lahko prej preidemo na tisto, kar je dejanski problem, kar pomeni, da so lahko inštrukcije že iz samega začetka bolj učinkovite, ne da bi zapravljali čas na nepotrebnih osnovah.

Prav tako velja, da za nekoga, ki se je odločil za inštrukcije elektrotehnike in lahko vidimo, da nima blagega pojma, priredimo tempo, ki je sicer hiter, vendar se ravno tako osredotoča na področja, kjer je zares potrebna pomoč in se ne ustavlja na stvareh, ki so tistemu, ki ga inštruiramo popolnoma jasne. Tako izvedene inštrukcije poskrbijo, da se zakrpajo luknje kjer je treba.