ultrazvočni inhalator

Vrtni traktor za vsa zemeljska opravila

Vrtni traktor nam poleg košnje pomaga tudi pri različnih zemeljskih opravilih. Idealen je za tiste kupce, ki nimajo velike njive ali polja. Veliko ljudi ima namreč v lasti le manjši vrt. Idealen je tudi zaradi svoje velikosti, saj ga lahko pospravimo tudi v vrtno lopo. Pridelovanje hrane je postalo izredno pomembno. Ljudje smo se začeli zavedati, da je uvožena hrana, ki prispe iz oddaljenih krajev zelo škodljiva za naše zdravje.

Vrtni traktor nam bo pomagal pri obdelovanju našega majhnega hišnega vrta. Z njim bom lahko preorali zemljo, jo zravnali, raztrosili gnojilo in pripravili zemljo za zasaditev pridelkov. Zelenjava, ki bo zrastla na našem vrtu bo sto odstotno ekološka in biološka, saj ji pri rasti ne bomo dodajali umetnih gnojil, ter je ne bomo po nepotrebnem škropili.

Vrtni traktor je idealen tudi za razvoz pridelkov. Nanj lahko priključimo manjšo prikolico, ki jo napolnimo z nabrano zelenjavo, ki jo odpeljemo v shrambo.

Škarje za živo mejo morajo biti ostre

Škarje za živo mejo morajo biti ustrezno nabrušene, da z njimi lahko enostavno postrižemo živo mejo, ki je zrastla. Pri obrezovanju žive meje moramo biti pazljivi, da jo obrežemo v ravni linji in da je ne postrižemo preveč. Če hočemo ohraniti lepo ter košato živo mejo jo moramo redno obrezovati.

Škarje za živo mejo so lahko manjše ali večje. Priporočljivo je, da kupimo električne ali akumulatorske, ker bomo z njimi hitreje obrezali razraslo zelenje. Seveda moramo biti pri uporabi škarij za živo mejo pazljivi, da se ne porežemo. Zato je dobro, da se pred prvo uporabo z njimi seznanimo ter jih preizkušamo.

Škarje za živo mejo lahko podarimo našim staršem ob praznovanju rojstnega dne. Škarje so izredno uporabno darilo, ki bo prišlo prav za različna opravila okrog hiše. Z njimi bomo lahko porezali tudi tanjše veje drevja, ki se je razraslo.