Konica Minolta Bizhub C258

Konica Minolta Bizhub C258 nam omogoča prvorazredno tiskanje

Konica Minolta Bizhub C258 je eden izmed multifunkcijskih barvnih tiskalnikov, ki lahko opravljajo različna dela. V prvi vrsti nam bo naprava služila za fotokopiranje in tiskanje različni dokumentov. Uporabili pa jo bomo lahko tudi za hitro skeniranje in faksiranje. Vsa ta opravila bo Konica Minolta opravila brez težav, vi pa boste z veseljem izvajali vsa dnevna opravila.

Konica Minolta Bizhub C258 ima izjemno hitrost tiskanja in kopiranja, saj nam lahko natisne kar 25 strani na minuto. Naše dokumente nam bo tudi presortiral, po potrebi spel ali pa preluknjal. Tako bomo dobili takšen dokument, ki ga bomo lahko tako uporabili. Omogoča nam tudi sredinski zgib dokumenta, kakor tudi pisemski zgib. Pripravi nam tudi dokument v obliki brošure.

Konica Minolta Bizhub C258 lahko uporablja papir različnih formatov, se od A6 do A3 formata. Lep design in priročna velikost predstavljata dodaten plus, pri nakupu multifunkcijskega tiskalnika.

Konica Minolta Bizhub C227 na našo pisarno in vsestransko uporabo

Konica Minolta Bizhub C227 je vsestranski tiskalnik. Z njim lahko opravljamo več različnih del in tako uspešno vodimo našo pisarno in naše posle. Taka več funkcijska naprava nam omogoča vse kar potrebujemo. V prvi vrsti brezhibno tiska in fotokopira naše dokumente. Preko nje lahko tudi faksiramo razne dokumente ali račune hitro in zanesljivo. Kadar potrebujemo kakšen dokument skenirati, bomo brez težav uporabili naš tiskalnik. Dokumente nam po potrebi spne ali pa preluknja. Ima možnost obojestranskega tiskanja in presortiranja dokumentov glede na potrebe.

Konica Minolta Bizhub C227 ima vse lastnosti najboljših tiskalnikov. Na trgu obstaja več blagovnih znamk in ključno je, da se odločimo za tisto, ki bo za nas najbolj primerna. Vsak zastopnik za izdelke Konica Minolta nam bo povedal, da so to izjemno kvalitetne naprave, ki imajo dolgo življenjsko dobo. V kolikor se bomo odločili za nakup naprave Konica Minolta Bizhub C227, bomo vsekakor izjemno zadovoljni z našo izbiro.