Križarjenje

Nove domislice za nepozabne počitnice

Vsake počitnice so prav posebna izkušnja, a le nekatere se bodo zares za vedno vtisnile v spomin. Tudi brez fotografij in video posnetkov se bomo brez težav spomnili kakšnih zanimivih in nenavadnih dopustovanj, še posebej, če ta prinašajo le pozitivne izkušnje. Ena možnost za počitnice, ki bodo gotovo ostale v spominu, je križarjenje. Gre za dokaj nenavadno možnost preživljanja dopusta, poleg tega pa pestri programi zagotavljajo zelo bogato izkušnjo. Nepozabni spomini so že zagotovljeni!

Zanimivo, razkošno in ugodno

Križarjenje prinaša praktično vse, kar si od počitnic lahko zaželimo. Programi so nadvse zanimivi, tudi tisti, ki ne ciljajo na kakšne eksotične destinacije. Za mnoge je že križarjenje po Jadranu izjemna izkušnja, saj tudi ta program združuje večino prednosti brezskrbne plovbe na razkošni ladji križarki. Pravzaprav destinacija skorajda ne igra velike vloge, če govorimo o zanimivi vsebini počitnic – na vsaki plovbi je na voljo pester spremljevalni program, vedno pa so vključeni tudi postanki ob obalnih mestih, kjer si lahko pripravimo povsem poljubno celodnevno izkušnjo.

Je križarjenje lahko ugodno? Seveda. Prav to je še dodaten razlog, da se bodo takšne počitnice z gotovostjo vtisnile v spomin. Je pa cena razumljivo odvisna od številnih dejavnikov, predvsem od trajanja in tudi od destinacije. Kratkotrajno križarjenje po Jadranu je nadvse ugodno, pa tudi daljši programi po bližnjih morjih niso pretirano dragi – pravzaprav tedenske počitnice za celo družino na ladji križarki ne bodo zahtevale večje investicije kot v hotelu ob morju! Če upoštevamo, da je križarjenje v vsakem primeru izkušnja razkošja z bogato spremljevalno ponudbo, so cene res presenetljivo ugodne.

Katero križarjenje izbrati?

Izbira je poljubna, pogosto pa se odločamo glede na destinacije. Priljubljena izbira je križarjenje po Jadranu, ki je za slovenske turiste dostopno in ugodno, a prav tako je veliko povpraševanja tudi po eksotičnih destinacijah, na primer Bahamih in Karibih.