Husqvarna 555

Cenovno ugodne motorne žage Husqvarna

Priznani proizvajalec motornih žag Husqvarna seveda slovi po izjemni kakovosti in zmogljivosti svojih izdelkov, pa še po nekaterih drugih odlikah, ki se pri težkem gozdarskem delu še kako izkažejo. Toda ali ste vedeli, da ima ta znamka v ponudbi tudi nekaj cenovno ugodnih modelov, ki navdušijo še z neprekosljivim razmerjem med kakovostjo in ceno? Možno je najti ugodne motorne žage, ki se kljub nizki ceni odlično izkažejo pri raznih gozdarskih opravilih.

Husqvarna 136

Predstavitev cenovno ugodnih modelov je smiselno pričeti med lahkimi in okretnimi motornimi žagami, pri katerih zmogljivost ni med najpomembnejšimi dejavniki. Takšne motorne žage so nadvse uporabne tako pri zahtevnem gozdarskem delu, kot tudi pri vsakodnevni uporabi okoli domače hiše. Husqvarna 136 je kot nalašč za takšno vlogo – gre za majhno, lahko in okretno, predvsem pa zelo vsestransko motorno žago, ki jo boste hoteli imeti vedno pri roki. Učinkovito opravi z vejevjem in grmičevjem, seveda pa se lahko z njo lotite tudi vej na večjih drevesih in manjših debel.

Vsestranska lahka žaga s hitrim vžigom in brezhibnim delovanjem je neprecenljiv pripomoček pri delu z lesom – Husqvarna 136 k temu doda še ugodno ceno, saj jo dobimo že za manj kot 300 evrov.

Husqvarna 555

Tudi med zmogljivejšimi modeli najdemo takšne, ki so na voljo po posebno ugodni ceni. Husqvarna 555 je namenjena profesionalcem in zahtevnejšim domačim uporabnikom, ki imajo pogosto opravka tudi z debli in drugimi večjimi izzivi. Je odlična izbira za žaganje drv in razna opravila pri predelavi lesa. Predvsem pa navdušuje z izjemnim razmerjem med kakovostjo in ceno – Husqvarna 555 vsekakor sodi v višji kakovostni nivo, kjer se uspešno kosa tudi z bistveno dražjimi modeli. Na voljo je že za manj kot 700 evrov, kar je odlična cena za brezkompromisno žago, ki bo več let brez težav opravljala tudi najzahtevnejša gozdarska opravila!