Pomivalni stroj

Pomivalni stroj za čisto posodo

Pomivalni stroj so nujen pripomoček vsakega doma ter vsakega gostinskega obrata. Če želimo imeti kuhinjo vedno čisto in spravljeno, je dobro, da si kupimo dober pomivalni stroj, v katerega bomo spravili vso posodo, ki se je nabrala pri pripravi kosila ali večerje. Če imamo pri roki dovolj velik pomivalni stroj lahko hitro sproti vse zlagamo noter in tako nam po kosilu ni potrebno več dosti postoriti.

Pomivalni stroj ni potreben samo v domačem okolju. Izredno pomemben je predvsem v restavracijah, kjer se tekom dneva naberejo ogromne količine loncev in krožnikov, ki jih je potrebno sproti pomivati, da nam ne zmanjkajo za naslednje goste. Navadno imajo gostilne na voljo več pomivalnih strojev, tako lahko ločeno pomivajo kozarce, krožnike ali večjo posodo.

Pomivalni stroj mora biti kakovostno in dobro narejen. Slabi proizvajalci izdelujejo pomivalne stroje, i se hitro začnejo kvariti in nam kaj kmalu odpovejo. Ravno zato je bistvenega pomena, da se pred nakupom pozanimamo o dobrih blagovnih znamkah, ki bodo dobro opravile svoje delo.

Najem gostinske opreme po ugodni ceni

Najem gostinske opreme je odlična možnost, ki jo ponujajo določena podjetja, ki se tudi sama ukvarjajo z gostinstvom. V kolikor si želimo odpreti manjše cattering podjetje in na žalost nimamo dovolj sredstev za nakup vse potrebne opreme, jo lahko najamemo ravno pri takšnih ponudnikih.

Najem gostinske opreme navadno se stane veliko. Seveda je cena najema odvisna od števila dni ter od količine najete posode. V določenih primerih lahko potrebujemo le krožnike in kozarce, pri večjih pogostitvah pa morajo imeti na voljo tudi ostalo posodo za deljenje hrane.

Najem gostinske opreme poteka tako, da moramo pri izbranemu ponudniku vse potrebno kakšen teden prej naročiti, nato pa na dogovorjeni datum prevzamemo naročene artikle. Ko sij odrabimo, ji čiste in pospravljene tudi vrnemo nazaj na sedež podjetja oziroma v skladišče.