Excel tečaj

Excel tečaj omogoča lažje delo s podatki, tabelami in seznami

Verjetno se vsi prav dobro spominjate, da je bil Excel eden od prvih računalniških programov, s katerimi smo se srečali že v šoli. Ta podatek nam da jasno vedeti, da gre za zelo uporaben program tako v našem zasebnem življenju, kot tudi v številnih podjetjih, kjer je lahko delo popolnoma odvisno od njegovega poznavanja. Delo s podatki, seznami in tabelami je sestavni del številnih poslovnih procesov, zato je delo z Excelom za mnoge neizogibno. Excel tečaj je tako dobrodošla rešitev za vse tiste, ki se dnevno srečujete s preglednicami in ogromnim številom podatkov.

 

Če ste v tem popoln novinec, potem je seveda osnovni Excel tečaj prvi korak k njegovemu boljšemu poznavanju. Če pa se želite pri delu z Excelom še dodatno izpopolniti in svoje znanje nadgraditi, potem so za vas bolj primerni zahtevnejši tečaji, kjer se boste s pomočjo naprednih funkcij in orodij naučili pravilno urediti in analizirati podatke.

 

Microsoft Azure izobraževanja so vam na voljo pri izbranem ponudniku

 

Microsoft Azure uresničuje združevanje programske opreme in storitev, ki omogočajo razvoj naslednje generacije aplikacij, s katerimi je tako imenovano računalništvo v oblaku postalo neizogibno. V oblaku se poleg shranjevanja podatkov nahajajo tudi številne aplikacije, ki zagotavljajo učinkovitejše poslovne procese v številnih podjetjih. Le ta so že zdavnaj prepoznala pomen sodobnih spletnih tehnologij, zato je postala digitalizacija skorajda že obvezna.

Ker je težnja po digitalizaciji vedno večja, so se na tržišču pojavile različne platforme, med katerimi je tudi Microsoft Azure, predvsem pa ponudniki, ki vam omogočajo namestitev in kasnejšo tehnično podporo. Zato previdnost ni nikoli odveč in se pred končno odločitvijo temeljito pozanimajte o tem, kaj bi bilo za vas najbolje. Če boste nekoliko bolj podrobno pobrskali po spletu, boste ugotovili, da vam izbrani ponudnik omogoča tudi številna različna izobraževanja, ki so namenjena vsem, ki ste zainteresirani za to platformo.